Estrich betonok

Az estrich betonozás technológiájának köszönhetően rendkívül gyors és pontos kivitelezésre ad lehetőséget. Belvárosban, régi építésű, belső udvaros házakban, vagy nehezen megközelíthető helyeken konténerből történő munkavégzés során, akár egy nap alatt is elvégezhető a betonozás (max. 200 nm). Számunkra nem okoz problémát a távol eső deponálási hely, vagy magas épületek betonozása sem, a munkát akár 10 emelet magasságban is el tudjuk végezni.

Családi ház estrich betonozásaCsaládi ház estrich betonozása

Az estrich beton egy speciális aljzat beton, ami költséghatékonyan alkalmazható, aljzat kiegyenlítő valamint teher elosztó feladatokra, bármilyen típusú épültben ahol, hideg (pl.: járólap) vagy meleg burkolat (laminált padló, parketta, padlószőnyeg, stb.) kerül elhelyezésre végleges járó felületként. Családi házakban, irodákban kedvelt megoldás, hiszen alkalmazásával műszakilag és minőségileg is jobb aljzatot kapunk. Ez a technológia lehetővé teszi a hőszigetelő illetve a hangszigetelő anyagok használatát is, ebben az esetben a beton úsztatva (PE fólia) kerül a hőszigetelésre. Lehetőség van mikroszálak használatára, melyek hatékonyan csökkentik a korai zsugorodási repedéseket, és bizonyos esetekben alkalmas az acélháló kiváltására is. Az elkészült estrich felülete közvetlenül burkolható, padló kiegyenlítést nem igényel.

Műanyag szál erősítésű estrich betonMűanyag szál erősítésű estrich beton

Estrich betonok felhasználási területe:

  • lakások,
  • családi házak,
  • közintézmények,
  • irodák

 

Az általunk leggyakrabban felhasznált anyagok:

1. Normál estrich: 0-8 mm vagy 0-4 mm-es szemcsenagyságú osztályozott homokos kavicsból, cementből és adalékból készített beton. 4 cm-es vastagságtól úsztatva (PE fóliára öntve) alkalmazható. A simítást géppel végezzük így az estrich felülete tömörré válik, így nagymértékben nő a szakító szilárdsága.

Lehetőség van az estrich felületkeményítővel való beszórására. Így egy tükör sima glettelt, végleges felületet kapunk.Lehetőség van az estrich felületkeményítővel való beszórására. Így egy tükör sima glettelt, végleges felületet kapunk.

2. Zsákos vagy silós gyárban kevert anyag. Előnye a hagyományos sóder-cement estrich-kel szemben, hogy akár 2,5 cm-es vastagságtól is alkalmazható.

Alkalmazott technológia szerint:

RAGASZTOTT ESTRICH

Tapadó híd segítségével a teherhordó felülethez ragasztjuk 2-4 cm vastagságban. Előnye, hogy vékony, így akár padlófűtéshez is alkalmazható.

KÖNNYÍTETT ESTRICH (POLISZTIROL BETON)

Kitöltésre használjuk, 4-50 cm vastagságban. A polisztirol betont a munkaterületre estrich beton pumpával juttatjuk, ezáltal naponta akár 50 m3 könnyű beton is bedolgozható. Nem lehet végleges teherhordó felületként használni!

Gipsz estrich variációk Gipsz estrich variációk

ÖNTERÜLŐ ESTRICH

Cement- vagy gipsz estrich. A kívánt terítési vastagságtól függően 0-5 mm, 3-15 mm, 8-30 mm illetve 20-50 mm között alkalmazható. A felhasználásra kerülő anyagok szerkezete és konzisztenciája miatt hívják „önterülő” estrichnek. 0,5 - 4 cm-es terítési vastagság között, vízszintes, tükör simaságú felület készíthető a leggyorsabb kiszáradási idő mellett.

Gipsz estrich variációkGipsz estrich variációk

Felhasznált anyagok:

  • BAUMIT
  • LB-KNAUF
  • TERRANOVA

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? 06-20-945-5240
Írjon nekünk! betonpadlo@gmail.com

Miért válasszon minket?

Estrich beton - Aljzatbeton profiktól!

- Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk

- Mert a referenciáink a legjobbak a piacon!

- Mert gyors, pontos precíz munkát végzünk!

- Mert a betonozást végző szakértőink értenek a szakmájukhoz!

- Partnerek: Túrabakancs , Fodrászat

Festmény értékbecslés , Régiség Felvásárlás
Tetőfelújító Budapest  Robotfűnyíró telepítő

Bízza szakértőkre!

Kérjen ajánlatot most!

24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

estrich logo grey